Thursday, June 24, 2010

Malasness.





I am studying. :P boleh tak fast foward cepat2? Or just skipped tomorrow? Boleh? Boleh?
Plisss.

Malas lah nak belajar.
Semalam rasa macam nak tulis, tapi rasa tu hilang tiba2. So tak jadi nak tulis la wak. :)

Tapi skrg saya rasa nak tulis. Walaupun tatau sebenanya nk tulis ape.

Sepanjang hari ni, i've been eating chup chups je. Erm, 6 7 batang ada kot?

Housemate da tinggal 5 org. 2 balik malaysia. Semua da abes exam kecuali saya.
semua berseronok kecuali saya.

Erm.. Cola ke tembikai? Trmbikai lah kan? Okay yg ke 8 lolipop!

Arini kames kan? Haih, terlupa lah nak puasa. Bgn2 terus buat nescafe macam biasa. Da ptg br teringat hari ni kames. Hahaha.

Takpelah. Next week puasa okay? Buat pahala sikit. Insya allah. :)

I'm missin a person who usually leave me an offline msgs. :)
Well awak, ;) u know who u are kan kan kan?

Taknk cerita pasal exam sebab i aim for pass je. Tak expect lebih pun based on my last minute effort. Next sem nak jadi nerd (i've said that every end of semester now. Haih) :)

Takpelah. Cuba jugak. Kene blaja kene blaja kene blaja. (motivate diri sendiri) baru lah lisa surihani suka. Mmmpphhh~
(dah mula da berangan lagi)

Hahaha. Okay, saya rindu semua org kt jb.
Saya rindu mama. :) dia post kan spek.. Bila nak sampai ni.
(spek sama je. Sebab dah patah.)
Sebenanya tido masa tgk bola. (tapi i told mama, "biasalah mama, rajin sgt belajar sampai tertido)
Sorry mama. :) menyusahkan mama.
Dulu, kalau kt rumah time2 macam ni, mama ngah nk masak. Nnt selalu lah bertenggek kt cabinet dapur tu..
(konon nk tgk cara mama masak nnt blja kt oversea bole try)
Tapi tak pun. :P duduk teman pot pet pot pet tak habis. Sampai da tak igt dah tadi mama masukkan ape, campur ape..
Hahaha. Rindu lah mama. :)

Lepastu, kalau makan malam. Lauk tak habis je..mesti mama tanya.."abg taknak habiskan sayur ni? Taknak ratah ikan ni ke? Habiskan lah..simpan2 nanti takde org nk makan.."

Emmmpph..biasalah, tgk sampai debab anak mama ni skrg. Sape suro masak sedap? Kan dah..
Lepas tu, time makan2 kalau dulu slalu gaduh ngn yana ke, syahmi ke, lina ke.. N nanti mesti mama cuit kaki abg guna kaki dia. (bawah meja makan lah kan tak nampak)
Maknanya ayah tgh tengok je..nanti kene marah baru tau..

Hehe. Ayah, muka garang. Takut sampai skrg. Tapi dia baik lah.
Kalau mama slalu tanya pasal life kawan2, ayah kalau call je, "study macam mane? Cemerlang tak?"
(pergh..baik punya soalan kan?)
Tapi tu lah ayah. Dia pentingkan pelajaran. :)

Oh rindu mereka.

Okay lah, taknak merepek lagi.
Bye bye bye awak. :D




- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Room

9 comments:

Anonymous said...

suka! hehe. yeah,i kinda miss all the offline msgs too(saya,kan?eh,ke ur talkin about org lain ni.hehe),but i have an issue,and hmpphh kena settle kan dulu baru saya tenang n be my old self! haiyaa.ckp pusing2 dah.

awak jgn tidur lambat sgt besok exam,kan.

and GOODLUCK FOR TMRW! yeaaayyy last paper! :D

Anonymous said...

ok kesian italy takleh masuk 2nd round.huhu.(padahal bukan kenal pun ssape player italy)(gedik je lebeh,hehe)

Anonymous said...

Heyy nak chupa chups jugak!!thats another thg i like----> sweets n candies n chocs of all kind! Hehe.tgh makan waffles n choc syrup n coke(gossh! Diabetic-prone diet betul!)

hey,tak mention anythg about spek patah pun? Then mcmne u tak pakai spek now nampak ke?..ishh dah tau nk tidur tu masih pakai spek lagi..(haaa bebel lagi,sorry!)(berlagak caring! Huhu)

Anonymous said...

Ok lahh nak wish u goodnyt..hope u get a good rest and boleh jawab paper tmrw dgn jayanya! Ok.nak offline. Nyt nyt awak! :D

Fharina said...

finally :)

syafiq kadir said...

hahahaha! hye anonymous! awak laaah siapa lagi yg tinggal offline msgs kat saya?

dah abes exam yeah!
i tak tgk bola semalam.
setudy tekun sgt. (yeh yeh jeh)

hahahaha! whoa! manis2 u makan.
i tabole, nnt sekejap je badan kembang2.

spek tu patah, tapi i screw balik, tapi longgar, bila2 masa boleh tercabut. nasib baik. (kesian kan?)hehehe. tak sengaja laaaaaah.
:P

syafiq kadir said...

@fm : yeaaaaaahhhh! update update! remember u owe me movie titles! hehehehhehehe.

Anonymous said...

Online? Hehe

syafiq kadir said...

u'll see me online 24/7 wak! if u free, buzz jeeeeeee.. :)