Wednesday, September 29, 2010

spring?

hah. okay. selamat. :)
dah lama betul tak tulis entry yang "betul-betul" kan?
sebab malas nak tulis sebenarnya.
okay, first of all, pasal entry sebelum ni, i'm sorry if the words are harsh. jangan baca kepada yang tak berkenaan je. okay?
does are not meant for u pun. :)
dats why saya tak suka bila saya marah.

okay, sekarang, tengah cuti sebenarnya. banyak benda cuti2 ni.
movie, makan, kawan, semua benda lah. satu je tak buat-buat lagi.
yessssss.. STUDY.
tu je belum.
kenapa la malas betul nak study?
spring break kot. mana bole study. hahaha. ish. kene lah.
(cakap sorang-sorang)
kejap lagi start study okay?
pulun-pulun please.
buat report study untuk final.

spring break, ada open house.
ada M-fest. its malaysian festival. cool.
dekat tumbalong park. dekat dengan darling harbour. dekat dengan sydney entertainment center. (macam korang tau je cakap-cakap ni)
haha. alah, buat-buat je la tau.
it was fun. took so many pictures. banyak sangat. i'm rily not good at it for now.
i'm still a newbie. (bila tengok gambar-gambar orang lain, jadi segan sebab sendiri amek gambar tak secantik mereka)
haha. tapi takpelah. i'm learning.
banyak sangat kalau nak tunjuk kat sini, i share link je lah to my photo's dekat facebook. click.
thats the 1st part, here's the second one. click.
i told u theres so many picture didnt i?
hahaha. tengok lah dengan penuh kesabaran.

okay, seriously, i have nothing to write. damn.
sejak kebelakangan ni, mood menulis hilang. eh salah, mood menaip.
nak cakap apa ha?
hah, nak cakap..

lina, selamat menjawab PMR. :)
good luck baby.
love you muah muah muah. muah banyak.

hah. untuk kawan kat jb sana,
rindu doh. nak main poker. sampai pukul 3 ke 4 ke.
makan seafood jom?
hahah. ish apehal aku ni. perasaan gila.

nak cakap apa lagi ha?
ha ha ha. oh, ye lah, nak share perasaan sejak ada camera ni.
kadang2 rasa macam paparazzi. macam stalker pun ada.
haha. tengok kiri, tengok kanan cari awek cun.
hahaha. bila dia perasan, kita yang malu.
erm, korang ada ke perasaan macam tu bila amek gambar?
ke aku sorang je ni?
hahaha. malu-malu. lepastu, sengih je lah, sebab tak kenal pun dengan awek tu.

tah sejak bila la aku malu-malu ni.

dah lama sangat ni tak pergi mengorat perempuan ni agaknya.
eh, erm, lama-lama. lama jugak lah sebenarnya.
haha. when u have ur ex's around u, and they're all stay very close, i mean not physically, but mentally, i'm lovin it lah. thats for me. :)

thank you sayangs. :)
haha. ish, ni pehal merepek benda lain ni?
hahah. erm, takpelah.

jumpa korang nanti ujung taun okay? ye ye ye. i belanja.
hah, sekarang dah kene start fikir-fikir nak bawak balik apa. untuk mama, ayah, yana, syahmi lina.
ni pun masalah besar jugak ni.
okay untuk yana dah tau. tapi lagi 5, serious tatawu. and i have no clue. oh yeah, lina dah ada gak. ada kot. kene kumpul duit ni.

lagi 3, fikir dalam mimpi la kejap lagi.

haha. oh, this coming weekend ada MGM. thats malam gema merdeka.
i'll be performing dikir barat. ahaaaa.
eh, my hands are soft lah.
tak percaya ke, nanti kita tengok lah okay.

yana teach me laaaa weeeh. come on.
she's even teach me how to gelek. hah.
taknak lah tunjuk. sexy kang.
beribu orang nak tanda tangan.

yeyeah. nak merepek apa lagi? cakap cakap. hahaha.
erm erm.
lately ni asyik tengok cerita hantu.
asek tak best je. ada sape2 nak bagi suggestion cerita hantu apa patut aku tengok?
dah 2 hari tertidur sebab tengok cerita hantu. can u imagine?
abes, nak download cerita omputih takde plak yang baru. abes dah satu warez tu aku godeh.
cerita hindustan?
lagi la penat nak cari.
asyik broken link je.
ye la, aku nak tengok cerita lama. tak main la cerita baru.
haha.
nak shah rukh khan. :)

okay. stop. i'm gonna stop here lah.
nak merepek pun takde idea.

ciaw.

3 comments:

yanaROCamious said...

bukan ke yana mmg da jadik followers.. hish!

Fharina said...

woah woah woah :)

syafiq kadir said...

Mana adaaaa. Macam tak lagi je. Cuba click. Hahaha.

Ryn, kenapa awak? :P ape yang woah woah woah? Hehehe.