Monday, September 20, 2010

Aku tak suka bila aku marah

Kepada puki-puki yang mengata adik aku dari belakang.
Ya, kau. Aku abang dia. Kau nak ape? Penampar? Aku jarang marah tak tentu pasal.
Tapi bila aku marah, aku marah betul. Dan aku tak suka bila aku marah.
Aku tak suka bila org buat taik kat adik aku. Ye, buat taik. Sebab kau taik.
Kau nak mengata adik aku, kau igt kau baik? Kau bagus? Masuk syurga?
Eh babi, cakap depan2 sudah.
Kalau tak suka cakap.
Agak2 rasa mcm bole masuk syurga, sini biar aku bunuh.
Puki tak sedar diri.
Kau nak mengata aku, kata la. Aku tade hal. Cuma jangan tanya kenapa kalau tiba2 tapak kaki aku kat muka kau.
Aku tak kesah aku menangis, tapi jgn bagi aku tgk adik aku menangis. Siap kau puki.
Igt bila dah besar, lagi matang.
Tapi lagi besar, lagi bangang.
Ye, yang mengata adik aku,
Seluruh keturunan kau aku doa tak selamat.

Igt, aku abang dia.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Depan kubur kau nanti.

4 comments:

Fharina said...

siapa buat adik awak macam tu?

Anonymous said...

jahatnye ....ta baik sey budak2 tue.

HEROICzero said...

gua terkedu kejap. *sigh*

syafiq kadir said...

adalah ryn...
orang dekat2 jugak ni.
tu yang make me pissed off.
nanti i'll tell u okay?
but dont worry, i'm fine.

adil, kau terkedu kenapa beb? tade lah, bukan kau. dats why aku tak suka bila aku marah. hahaha.