Monday, April 26, 2010

winter

when i woke up this morning, ayat pertama yang terkeluar,
"apehal bapak sejuk ni.."
ouh damn, winter dah datang tanpa di undang.
tak best la winter, tak best! tak best!
dulu masa sekolah2, cakap nk belajar rajin2 sebab nk blajar kt oversea, nk main salji..
but then bila da sampai oversea,
sampai je musim winter, menyumpah2. merungut2.
siapa kata sejuk best?
percaya lah sejuk tak best. panas malaysia jugak yg best.


ada byk benda yg tak best pasal winter ni.

1.tabole pakai sexy-sexy. eg: asik sweater je..
2.membuatkan kita lagi malas nk mandi. (saya suka mandi *wink*)
3.asik laaaaaaapar je. (boleh gemuk dgn pantas)
4.asek nk kencing je.
5.dalam rumah pun kene pakai seluar panjang.
6.kalau dah nak tido malam, katil confirm sejuk gila.
7.lagi pemalas nk keluar rumah.

tu sikit je tu..ada banyak lagi sbenanya. tp arini aku mandi jgak ouhkay!
paksa jgak nak mandi. :P
pastu asik turun bawah je cari benda ape yg boleh di kunyah.
since semalam pgy sunday market. ada byk pisang!
makan je la pisang dari pagi sampai la ni.
petang, buat kuiz chem online.
susah! forensic! amende tu?
banyak betul nk kene baca.
nk berhenti belajar bole?
nk balik msia, taknak winter, panas2, seronok2, duit masuk hari2.
hahahaha.
ok. tu je bye!
oh ya, aku edit blog aku arini. kunun nk study, pastu tgk2 blog.
godeh2, tiba2 tangan gatal nk tuka2.
last2 jadi macam ni. hahahahahha.
ryn! terer tak i edit? :P

2 comments:

Fharina said...

eh fiq lupe nak listkan yg kalau nak g dapur,kne lompat2 tak nak pijak simen!haha.

woah dh pndai dh.spe ajar ni? cantik :)

syafiq kadir said...

hahhahaha! fiq terlupa yg tu! haaa..tu lah.
tak suka winter. i hate winter.
hehehe. saya buat sendiri. :P
cantik?
terima kasihhhhhh. hehhe.